keyvisualHome
Even voorstellen
Prijslijst
Contact
Prikbord
Media
Fotoalbum
Gastenboek
Beslagvoorwaarden
Sitemap

Van fotomodel via kantoor naar vakvrouw!

 

Ik ben Naomi Weissenbach, 46 jaar en na gewerkt te hebben als model, in de horeca en op kantoor inmiddels alweer sinds juni 2008 gediplomeerd hoefsmid.

 


Na mijn opleiding bij het PTC in Barneveld en intensieve stages heb ik vrij snel een aardig klantenbestand opgebouwd in de regio Groene Hart. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Hoefsmeden, de Europese en Amerikaanse vakbladen en bezoek regelmatig seminars en bijscholingsdagen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied.

Inmiddels woon ik sinds zomer 2013 in Wijnaldum, Friesland waar ik vijf van de tien werkdagen mijn klantenkring heb. De andere vijf dagen ben ik sinds oktober 2014 verbonden als hoefsmid aan Dierenkliniek Emmeloord. Deze combinatie van werkgebieden geeft mij de gelegenheid om nog meer te leren en gespecialiseerde therapeutische en orthopedische kennis mee te nemen naar mijn klanten onderweg. Andersom neem ik het praktische van onderweg functionerende paarden bekappen en beslaan mee naar de kliniek. 

Zelf rijd ik nog op mijn 25- jarige ruin Kenwood (Concorde x Ariban, hier in jongere jaren) een paar keer per week een blokje om.

 

Top